GRUPE DE ALERGENI

Toate produsele noastre conțin alergeni și urme de alergeni.

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate;

2. Crustacee și produse derivate;

3. Ouă și produse derivate;

4. Pește și produse derivate;

5. Arahide și produse derivate;

6. Soia și produse derivate;

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza);

8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amydalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia și nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) și produse derivate;

9. Țelină și produse derivate;

10. Muștar și produse derivate;

11. Semințe de susan și produse derivate;

12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

13. Lupin și produse derivate;

14. Moluște și produse derivate.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii online.

Vă mulțumim pentru înțelegere!